Houten banken


 

 

Of je nu een weelderige tuin hebt of een klein terras, met een houten tuinbank ben je volledig on trend. De afgelopen jaren laten de meeste mensen de standaard aluminium tuinset links liggen en kiezen ze voor een houten bank. En terecht, want een houten tuinbank straalt charme uit, is tijdloos en past in iedere tuin. Daarnaast gaat je bank jaren mee met de juiste behandelingen. Redenen genoeg dus om voor een houten tuinbank te kiezen.

Op maat

Bij De Buitenboel beseffen we dat iedere tuin anders is. Sommige klanten zoeken een L-vormige bank, anderen een gezellig hoekje voor twee. Daarom maken we bij De Buitenboel exclusieve banken op maat volgens jouw behoeftes. Of je nu houdt van een minimalistisch of eerder een modern design, wij doen er alles aan om een bank te maken die aan jouw criteria voldoet.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw noden. We luisteren naar jouw verhaal en zetten jouw idee om naar een eerste ontwerp. Ben je tevreden? Dan kan je nadien de afmetingen en kleur bepalen. Vervolgens maken wij de bank van jouw dromen. Gemiddeld rekenen wij op vijf weken om het product volledig op te leveren.