Over Bram Jager


 

 

Bram Jager

Bram is uit het goede hout gesneden”, zei mijn grootvader altijd. Zijn woorden waren haast profetisch, want als jonge knaap koos ik voor de opleiding houtbewerking. Snel ontdekte ik mijn passie en liefde voor het product én vond ik een creatieve outlet: ik kon de ideeën in mijn hoofd omzetten naar iets tastbaar.

Na mijn studies deed ik nog een extra specialisatiejaar in industriële houtbewerking. Ik raakte steeds meer vertrouwd met diverse houtsnijtechnieken en de verschillende productieprocessen. Intussen bouwde ik een jarenlange expertise op en maak, bedenk én ontwerp ik meubelen in onder meer eik, acajou en kers – steeds met aandacht voor hoogwaardige en kwalitatieve materialen.

Met De Buitenboel wil ik een antwoord bieden tegen dertien-in-een-dozijn-meubelen. Bij mij kan je terecht voor unieke ontwerpen – steeds met een hoek af. Ben je dus op zoek naar een houten picknickbank? Zoek je een originele kast op maat of heb je zelf een project in gedachten? Dan help ik graag om jouw idee werkelijk te maken.

Construction site icon